browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Onze leden

Boris Yeutukhovich – voorzitter/coach

Boris Yeutukhovich. Achtergrond: Sport Academie in Minsk, waar hij cum laude is geslaagd. Was daar directeur van een fitnessclub. Ervaring in de sport: behoorde in Wit-Rusland tot de top van het kickboksen. Heeft zich daarna toegelegd op armworstelen. Wapenfeiten: kampioen van Wit Rusland. Nu in Nederland is hij al vele jaren achtereen kampioen in zijn gewichtsklasse, zowel links als rechts. Ook internationaal gooit hij hoge ogen. Hij heeft diverse internationale tournooien gewonnen, zoals Rochefort.

Martijn Meijer – penningmeester

Martijn Meijer. Achtergrond: advocaat. Ervaring in de sport: veel ervaring in vechtsporten als judo, worstelen en free fight. Momenteel legt hij zich toe op armworstelen en dat doet hij fanatiek.

Herman Feberwee – PR manager

Herman Feberwee. Achtergrond: na de kunstacademie in de reclame terecht gekomen als art-director. Ervaring in de sport: na vele jaren bodybuilding te hebben gedaan is hij pas sinds 2006 actief in het armworstelen. Wapenfeiten: plaats zeven links grandmasters (50jr+) Wereldkampioenschap 2008. Meervoudig Nederlands kampioen bij de masters (40+jr) links en rechts.  

Harrie Maas. Achtergrond: technisch installateur. Ervaring in de sport: was in 1990 al actief in armworstelen.Wapenfeiten: in 1990 Nederlands kampioen rechts tot 65 kilo. In 1992 werd hij tweede in die categorie. Vervolgens is hij 16 jaar niet actief geweest in deze sport en begon weer in 2008. Inmiddels is hij Nederlands kampioen bij de master onder 90 kg bij het NK 2015! Silvio Seddio. Achtergrond: Silvio komt uit Italie, waar hij studeerde aan Università commerciale Luigi Bocconi, maar hij werkt nu in Nederland bij een toonaangevend offshore bedrijf in een commerciële functie. Ervaring in de sport: hij doet er alles aan om snel in kracht en techniek te groeien. Wapenfeiten: dat heeft hem al een derde plaats opgeleverd bij de Sterkste Arm Drenthe, links -85kg. Kristo Vermaak. Achtergrond: is van oorsprong afkomstig uit Zuid Afrika. Nu werkt hij in Amsterdam en Haarlem als tandarts. Ervaring in de sport: in Zuid Afrika was hij actief in rugby. Zodra hij begom met armworstelen was hij al een sterke toevoeging aan ons team!   Rik Creemers. Achtergrond: hij reist regelmatig af vanuit het diepe zuiden van Nederland om in Amsterdam te komen trainen, dan ben je een echte liefhebber! Productie-medewerker in het dagelijkse leven. Ervaring in de sport: begonnen in de bokssport en nu overgestapt naar de edele sport van het armworstelen. Van nature een krachtmens.

1534307_972647082768744_3534104941664591153_n

Jaap Hak. Achtergrond: Jaap is onlangs toegetreden tot ons sportieve gezelschap. Werkzaam als bedrijfsarts hebben we zo altijd medische expertise bij de hand. Ervaring in de sport: hij is al vele jaren actief in fitness, maar traint nu vooral specifiek voor armworstelen. Als zodanig ontwikkelt hij zich heel goed!

Mitja_LR

Dimitry Malarev. Achtergrond: Mitja is ons jongste lid, druk met zijn universitaire studie aan de TU in delft, weet hij toch tijd vrij te maken om hard te trainen met ons. Hij schakelt moeiteloos over van Nederlands naar Russisch en Italiaans, kortom grenzen bestaan voor hem niet. Dat belooft een mooie toekomst in het armworstelen!

Leden die Amsterdam Armwrestling in het verleden aan veel prijzen hebben geholpen, willen we in onderstaande galerij eren:

Biografie: Zinovi Baskov. Achtergrond: Sport opleiding in Minsk. Ervaring in de sport: heeft zich in Wit-Rusland toegelegd op gewichtheffen. In Nederland is hij overgestapt op armworstelen. Wapenfeiten: kampioen van Nederland in zijn gewichtsklasse, zowel links als rechts. Ook internationaal deed hij het goed.  Momenteel heeft hij een pauze ingelast.

Biografie: Antoine Goedhart. Achtergrond: werkzaam als beveiliger. Studeert momenteel fysiotherapie, waardoor de armworstelsport even op een laag pitje staat, maar we zien hem zeker terug! Ervaring in de sport: is al sinds zijn 15e fanatiek bezig met armworstelen Wapenfeiten: hij heeft daarbij al veel nationale prijzen gewonnen, waaronder het Nederlands Kampioenschap in zijn gewichtsklasse links en rechts, al meerdere jaren achtereen.

Demi van den Bosch

Demi van den Bosch

Biografie: Demi van den Bosch. Achtergrond: werkzaam als surf dude in Mimizan in Frankrijk. Waardoor de armworstelsport momenteel op een laag pitje staat, maar hij heeft veel betekend voor de sport en onze vereniging. Ervaring in de sport: is al sinds zijn 15e fanatiek bezig met armworstelen, gestimuleerd door zijn moeder, die nummer 2 van de wereld is geweest in haar klasse! Wapenfeiten: hij heeft veel nationale prijzen gewonnen, waaronder het Nederlands Kampioenschap in zijn gewichtsklasse links en rechts, al meerdere jaren achtereen.

Alex-1LR

Alex Plieff heeft zeker zijn sporen verdiend bij Amsterdam Armwrestling, was veelvuldig kampioen in zijn gewichtsklasse. Komt oorspronkelijk uit Noord Ossetië, waar hij in de bloemenhandel zit. Momenteel is hij in het buitenland.

Ook Zjenja heeft bij ons hard getraind, maar bevindt zich momenteel in zijn geboortestad St Petersburg.