Blog
25
05
2019

Het EK in Loutraki in video’s

Het Europees Kampioenschap in Loutraki, Griekenland is succesvol verlopen. Boris kwam uit in de zeer zware klasse van masters tot 100 kg, waar hij de Europees- en wereldkampioen Eduard Khramtsov wist te verslaan. Helaas ging er in de volgende partij iets mis in de arbitrage, waardoor hij op plek 4 bleef steken, terwijl een podiumplaats in zicht was.

 

Herman werd zowel links als rechts tweede van Europa, door Rusland en Litouwen te verslaan, alleen de laatste Russische horde was te zwaar om te nemen, Aleksandr Koryakin bleek buitencategorie sterk te zijn. De man is geen imposante verschijning, totdat je naar zijn polsen kijkt, die buitengewoon breed zijn. Bovendien heeft hij pezen die zeker 2 keer zo dik zijn als die van Herman. Daar is dus nog werk aan de winkel in de aanloop naar het EK volgend jaar.

author: hermanfeberwee

Comment
0

Leave a reply